VII. Szegedi Emlőrák Szimpózium

2017-01-30

Az idén immáron 7. alkalommal rendezik meg a Szegedi Emlőrák Szimpóziumot 2017. szeptember 15-17. között, az emlőrákkal foglalkozó és az emlőrákos beteget ellátó szakemberek országos multidiszciplináris kongresszusát. Az 50 kreditpontra befogadott rendezvényt onkológus, radiológus, patológus, sebész szakorvosok, szakorvos-jelöltek és a témában érdekelt kutatók, illetve valamennyi érdeklődő számára ajánljuk.

Tisztelt Kollégák! Kedves Vendégek!

Számunkra az őszi szegedi hangulathoz szinte már hozzátartozik a Szegedi Emlőrák Szimpózium, - ebben az évben sem lesz ez másképpen. A hagyományokat folytatva, a VII. SZESZ első napján is workshop-pal kezdjük a szakmai programot: ezúttal a kongresszus helyszínén a szegedi emlő team mutat be válogatott eseteket. Délután lakossági fórumot szervezünk: két merőben különböző, a laikusokat foglalkoztató téma kerül terítékre, a legújabb immunterápia és az alternatív szerek misztikus világa.

A második napon az érintett szakmák legújabb vívmányairól hallhatunk továbbképző referátumokat. Utána kerekasztal megbeszélések keretében olyan témák kerülnek napirendre, mint a profilaktikus masztektómia, a precíz orvoslás („precision medicine”), az orvosbeteg kommunikáció.

A kongresszus utolsó napján alkalom lesz a szokásos tudományos ülés keretében benyújtott előadások meghallgatására is. Végül, de nem utolsósorban új programként tervezzük szakdolgozó szekció megrendezését is. Ennek keretében valamennyi szakma képviselőit szeretettel invitáljuk továbbképző előadás, vagy tapasztalataikat, törekvéseiket összefoglaló előadás, poszter benyújtására.

Az orvos és szakdolgozó fórumok akkreditációja egyaránt folyamatban van. Reményeink szerint a VII. Szegedi Emlőrák Szimpózumot is színesíti majd gyógyszergyári szimpózium és szakmai kiállítás is.

Szeretettel várjuk vissza Szegedre!

Tisztelettel:

Dr. Kahán Zsuzsanna
egyetemi tanár
a szervező bizottság elnöke

 

Bővebb információ a rendezvény hivatalos weboldalán található:
http://www.top-congress.hu/2017/szesz2017/ 

Kapcsolódó dokumentumok: 1. PROGRAM
2. KÖSZÖNTŐ

Cikk értékelése

Eddig 1 felhasználó értékelte a cikket.

Hozzászólások